Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Jornada de portes obertes del CFGS Guia, Informació i Assistències Turístiques a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

13 de febrer de 2019


La sessió serà aquest dissabte 16 de febrer, a les 11 hores, amb inscripció prèvia

Aquest dissabte 16 de febrer a les 11h de matí tindrà lloc la jornada de portes obertes del Cicle Formatiu de Grau Superior en Guia, Informació i Assistències Turístiques de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. La sessió serà a la seu del centre, l’edifici L’Enològica (carrer Amàlia Soler 29, Vilafranca del Penedès).

El cicle formatiu dona accés a l’obtenció del títol de Guia, Informació i Assistències Turístiques, que permet treballar en l’àmbit turístic. Es tracta d’una FP en modalitat Dual, que inclou 1.000 hores de pràctiques remunerades en empreses del sector. La inserció laboral dels alumnes del cicle és del 71,5%. La formació a l’Escola d’Enoturisme ofereix l’especialització en Enoturisme, ja que el cicle compta amb dos mòduls específics d’aquest sector: un primer sobre sommilieria i un segon sobre coneixement de les Denominacions d’Origen catalanes. 

Per assistir a la jornada de portes obertes d’aquest dissabte 16 de febrer és necessari inscriure’s en aquest enllaç: https://goo.gl/eSVCJo 

pujar inici

Accessibilitat