Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Jornada “La Salut Mental a l’Alt Penedès”

19 de febrer de 2018

Divendres es va desenvolupar a l’edifici de l’Enològica la jornada “La Salut Mental a l’Alt Penedès. Recursos i projectes al territori”, organitzada per la Taula per la Salut Mental de l’Alt Penedès.
La jornada va constar de diferents taules on s’han explicat les experiències que duen a terme entitats i associacions en els àmbits de la salut, laboral i assistencial i comunitari.
La regidora de Salut, Anna Doblas, va cloure divendres la jornada refermant el suport municipal a la Taula per la Salut Mental de l’Alt Penedès des que es va crear l’any 2015, ja que “permet un treball en xarxa que garanteix una millor atenció als malalts i a les seves famílies. Tots estem exposats a tenir un trastorn mental. De fet una de cada 5 persones pateix una malaltia mental”.
Doblas va posar èmfasi en el treball que es fa en tots els àmbits de la salut mental, des de l’atenció sanitària fins al treball amb els centres educatius i amb els docents; també en l’àmbit laboral es treballa molt i molt bé en els centres especials de treball. “En aquest àmbit estic molt satisfeta de pertànyer a un ajuntament que és un exemple en donar suport a empreses d’inserció per realitzar serveis públics”, va afirmar la regidora.
Anna Doblas també va felicitar l’ampli teixit associatiu en l’àmbit de la salut mental i la relació estreta que mantenen les entitats.

pujar inici

Accessibilitat