Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Jornada lúdica de tennis taula

16 de setembre de 2007
La jornada serà des de les 10 del matí a les 2 del migdia, aproximadament a la Plaça del Penedès, on hi haurà nombroses taules de tennis de taula per tal que grans i petits puguin gaudir d’aquest esport de manera gratuïta. No és necessari portar el material per participar-hi, ja que la organització els deixarà les pales i les pilotes per poder jugar. A més, podran practicar aquest esport amb monitors i jugadors, alguns d’ells campions d’Espanya, del Club de Tennis Taula de la vila.

Enguany, el club vol iniciar una escola per nens i nenes que vulguin practicar aquest esport. És per això que cada dilluns de les 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda es podrà practicar aquest esport al Gimnàs Municipal Mestre Recasens. Per més informació de la jornada o per apuntar-se a les activitats, cal trucar a Ramon Hidalgo, 93 818 04 13.

L’acte està organitzat pel Patronat Municipal d’Esports de Vilafranca i el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Club Tennis Taula Vilafranca.

pujar inici

Accessibilitat