Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Jornada sobre el present i el futur del petit comerç

20 de novembre de 2007
La jornada, que tindrà lloc el proper dilluns 3 de desembre, té com a finalitat captar l’interès dels assistents sobre la importància de tenir una visió empresarial del negoci i alhora conèixer com es poden plantejar estratègies de futur per consolidar l’activitat comercial.
Al llarg de la jornada es realitzarà un recorregut per les normatives d’equipaments comercials (PTSEC), programes d’orientació comercial (POEC), plans especials de regulació d’usos i d’altres temes d’urbanisme comercial de la mà de Marçal Tarragó, economista expert en urbanisme comercial. Javier Cottet, director general de Cottet Òptics i President de l’Associació Catalana de l’Empresa familiar, exposarà també les noves tendències i formats de comerç, quines fórmules comercials són les que estan tenint més èxit i quines estratègies de competència pot tenir el comerciant independent.
Després de cada ponència hi haurà un torn de paraules on els assistents podran preguntar, rebatre o qüestionar amb els ponents i els altres assistents sobre les temàtiques exposades.
Aprofitant l’acte, la Diputació de Barcelona farà la presentació del Manual de Bones Pràctiques per als establiments comercials.
Per poder assistir a la jornada cal posar-se en contacte amb el Patronat de Comerç i Turisme, tel. 93 892 05 62.

pujar inici

Accessibilitat