Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Joventut convoca les xerrades i exposició 'Després de l'ESO què?'

11 de febrer de 2008
Com cada any, i en el marc del Programa d’Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES), l’Oficina Tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca organitza, en col·laboració amb el Servei d’Informació i Assessorament per a Joves (SIAJ), un conjunt de xerrades anomenades “Després de l’ESO...què?”.
Degut al dinamisme constant del propi sistema educatiu actual fa que cada vegada sigui més necessari, a l’hora d’escollir el camí a seguir, estar ben informats respecte a les diferents ofertes educatives i formatives que cada any es plantegen, tant per part de l’alumnat com per part dels pares i les mares que han de recolzar i orientar en aquest procés d’elecció de la millor opció a seguir.
Per aquest motiu, amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’instal·larà una exposició a la Sala dels Trinitaris (c/ de la Font, 41) sota el mateix títol, “Després de l’ESO... què?”, on s’exposen de manera gràfica les diferents opcions a seguir després de l’ensenyament obligatori, que servirà per il·lustrar les xerrades amb els centres d’ensenyament secundari, ja que en aquesta edició es realitzaran en el mateix lloc de l’exposició.

Consulta el contingut de l'exposició

Com a novetat d’enguany, el SIAJ ofereix als joves estudiants de secundària la possibilitat de concertar un servei d’assessorament personalitzat per tal d’orientar de manera individualitzada. Els joves estudiants interessats hauran de demanar cita prèvia; l’alumnat dels IES pot fer-ho mitjançant el Punt d’Informació de l’institut i l’alumnat de la resta de centres d’ensenyament secundari pot demanar la cita directament al SIAJ.
L’exposició 'I després de l'ESO, què?' està oberta a tothom i es pot visitar del 13 al 23 de febrer de 2008, de dimecres a divendres de 18 a 20h. i els dissabtes d’11 a 13 i de 18 a 20 h. Paral·lelament, hi ha convocada una xerrada per part dels informadors del SIAJ sota el mateix títol “Després de l’ESO... què?” adreçada, a pares i mares i oberta a tothom que hi pugui estar interessat, el proper dimecres 20 de febrer, a les 8 del vespre a la Sala dels Trinitaris.

pujar inici