Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La biblioteca Torras i Bages ofereix un servei de consulta de la premsa diària internacional

18 de novembre de 2007
Gràcies a la tecnologia via satèl·lit, els diaris internacionals arriben a la biblioteca i s'imprimeixen en mida DIN A3, resultant una còpia exacta de l'edició en paper original.
Es tracta d'un servei gratuït, subvencionat per la Diputació de Barcelona i de gran utilitat, que va adreçat a un públic molt divers i permet oferir una visió multicultural de la societat. Les persones nouvingudes i els turistes poden seguir l'actualitat del seu país i els estudiants d'idiomes poden practicar la llengua que estudien.
Hi ha diaris en totes les llengües i alfabets (àrab, japonès, xinès, tailandès...). Al costat de diaris com Washington Post, Le Monde, La Stampa o Frankfurter Allgemeine Zeitung els usuaris disposen de títols com Clarín (Argentina), Tianjing Ribao (China), El Colombiano (Colombia), El Universo (Ecuador), Manila Times (Filipinas), De Telegraaf (Holanda), Prajavani (Índia), Jamaica Gleaner (Jamaica), Bussiness Recorder (Pakistán), República i El Comercio (Perú) o Gazeta Prawna (Polònia).
La biblioteca imprimeix diàriament una sel.lecció d’aquestes publicacions però atén també peticions personalitzades.

pujar inici