Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Camerata Penedès obre la temporada d’espectacles amb el concert "Imatges"

03 de febrer de 2021

L’Orquestra resident de l’Auditori de Vilafranca oferirà el concert Imatges el proper diumenge 7 de febrer, a les 19h, iniciant la temporada d’espectacles de febrer a juny i dins el cicle Com a Casa en el qual el Servei de Cultura aposta en la seva programació pel talent artístic que tenim més a prop.

El programa inclou les obres Tres Postals, del compositor Xavier Montsalvatge (1912 – 2002), Bachianas Brasileiras d’Heitor Villa-Lobos (1887–1959) i Cuatro estaciones porteñas d’Astor Piazolla (1921 – 1992).

Les tres partitures comparteixen la voluntat d’ evocar-nos imatges d’altres indrets, de fer-nos viatjar a través de la música i enviar-nos una postal on recollir totes les sensacions produïdes pel paisatge acabat de descobrir.

En primer lloc el català Xavier Montsalvatge ens convida a visualitzar els camps d’espígol de la Provença, la llum de l’Havana i els contrastos de Nova York.

Li agafa el relleu Heitor Villa-Lobos amb qui viatjarem al Brasil amb les seves bachianas, un homenatge a Bach on trobarem des de referències que vas des de la música barroca fins als cants folklòrics i festius brasilers. Aquesta peça compta amb l’arranjament d’Irma Bau.

I sense deixar Sud Amèrica farem la darrera etapa del viatge d’Imatges a l’Argentina d’Astor Piazolla a ritme de tango i amb el violí solista de Marta Cardona. Primavera, estiu, tardor i hivern a la ciutat porteña de Buenos Aires.

 

Informació de les entrades

Les persones no residents a Vilafranca del Penedès poden demanar retorn de les entrades dels espectacles Imatges amb la Camerata Penedès i Blancaneus i els set nans de la companyia Magatzem d’Ars i es posarà a la venda les localitats pel dos proper espectacles programats, l’obra de teatre Els Gossos i l’espectacle de clown Veus que no Veus, que es faran a Cal Bolet, diumenge 21 de febrer i divendres 5 de març respectivament.

Per a més informació dels espectacles, la venda d’entrades i abonaments i de les mesures Covid us podeu adreçar a http://espectacles.vilafranca.cat/

pujar inici

Accessibilitat