Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La clínica Dentix de Vilafranca torna a estar operativa

09 de febrer de 2021

L'Administració Concursal del grup de clíniques dentals DENTIX, que es trobaven en situació de concurs de creditors des del mes d’octubre passat, ha anunciat la reobertura d’algunes d’aquestes clíniques, ja que ha arribat a un acord amb el fons nord-americà Advent Internacional, titular, entre d’altres propietats, de les clíniques Vitaldent.

En conseqüència, la clínica Dentix de Vilafranca del Penedès torna a estar operativa des de fa unes setmanes per atendre els pacients que tenien tractaments bucodentals pendents de finalització i s’estan posant en contacte telefònicament amb els usuaris afectats pel tancament de la clínica per si volen continuar amb els seus tractaments.

Per demanar informació al respecte, les persones afectades poden contactar directament amb la clínica, al telèfon 931711203, per correu electrònic a info.vilafranca@dentix.es o bé adreçant-se directament al C. Santa Clara, 1 de Vilafranca, per esbrinar quines opcions tenen.

Seria convenient que les persones que optin per seguir el tractament amb Dentix  demanin un pla de tractament, albarà o garantia per escrit, a més de la història clínica amb tots els tractaments realitzats.

Les persones que decideixin no seguir amb Dentix perquè ja tenen una solució alternativa, encara poden presentar una reclamació o continuar amb la que tinguin en curs per tal d’anul·lar el contracte i reclamar les quantitats pagades pels serveis no prestats i la devolució de la part ja abonada i no prestada.

Per fer-ho, cal que adrecin una reclamació per escrit a la seu social de DENTIX i també a l’entitat financera que els va concedir el préstec. Si no atenen la seva sol·licitud en el termini màxim d’1 mes, poden  presentar la reclamació al Servei Municipal de Consum. Cal demanar cita prèvia al tel. 938920358 (opció 2-consum) o al correu electrònic a omic@vilafranca.org

Les persones que hagin reclamat mitjançant el concurs de creditors (única via en el cas de tractaments pagats en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal), hauran d’esperar fins que es resolgui el procediment. Per tant, cal que estiguin alerta a les comunicacions que pugui fer l’administrador concursal i que segueixin les novetats que es publiquin al web http://dentixenconcurso.com

pujar inici

Accessibilitat