Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Fada Lua arriba a les escoles de Vilafranca

15 de novembre de 2023

Del 14 al 24 de novembre totes les escoles de primària de Vilafranca rebran la visita de la Fada Lua, un personatge del cicle de festes de Nadal que està arrelant amb força a la nostra vila.

La Fada Lua ve de més enllà de les terres de Sant Pau i té una veu ancestral. S’encarrega de transmetre la màgia del Nadal a través d’històries i contes i també ensenya als infants la cançó “Una estrella i un camí” per mantenir el seu fanalet encès, ja que només fa llum quan té a prop la màgia de nens i nenes cantant la cançó de l’hivern vilafranquí.

Amb composició de Josep Ollé i lletra de Gemma Ventura, “Una estrella i un camí” és un obsequi que van portar els Reis Mags d’Orient als infants de Vilafranca el Nadal de 2021. Des de llavors, any rere any serveix per tornar a portar-nos la màgia del Nadal i donar el tret de sortida oficial de tota la programació de les festes amb l’acte d’encesa de la il·luminació nadalenca, que es farà divendres 1 de desembre, a les 19 h a la plaça de la Vila. A l’acte hi serà present la Fada Lua.

pujar inici