Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Fira del Gall consolida l’assistència i augmenta la satisfacció dels visitants

19 de desembre de 2018• L’edició 2018 manté el nombre de visitants respecte l’any passat.
• Els assistents han valorat molt positivament la fira d’enguany.
Vilafranca del Penedès, 17 de desembre de 2018-. La Fira del Gall ha posat punt i final a una nova edició que ha acollit prop de 40.000 visitants durant els dos dies de fira. Des de la criança fins a la degustació, els visitants que s’han acostat al parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès han pogut veure quin és el procés de l’emblemàtic Gall del Penedès.
Es consolida el nombre d’assistents i incrementa la satisfacció del visitant 
L’assistència s’ha situat prop dels 40.000 visitants, mantenint xifres d’anys anteriors. En aquesta 354a edició el visitant ha puntuat la Fira del Gall amb un 8,71 sobre 10, la puntuació més elevada dels últims cinc anys. 
Pel que fa a la procedència dels visitants, són majoritàriament de Vilafranca del Penedès, amb un 40% del total; un 30,5% del Garraf, l’Anoia, i l’Alt i Baix Penedès; un 23,2% de la província de Barcelona i de la capital catalana.
La fira recapta un miler d’euros per La Marató de TV3
Coincidint amb La Marató de TV3, la Fira del Gall ha organitzat tot un seguit d’activitats solidàries, com el Quinto Solidari, gràcies a les quals s’han recaptat prop de 1.000€, que han estat destinats a la causa d’enguany.
El mes de gener de 2019 es convocarà una roda de premsa per presentar totes les dades de la 354a edició de la Fira del Gall.
Per a més informació:
Èrica Gálvez - 93 368 71 55 - [email protected] 
 

pujar inici

Accessibilitat