Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Generalitat treu a licitació la redacció del projecte del nou IES Marta Mata, a la Girada

06 de novembre de 2007
La Generalitat de Catalunya ha de construir el nou Institut d’Ensenyament Secundari (IES) al barri de la Girada, al costat del nou CEIP Dolors Piera. El contracte que surt a licitació és l’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, l'estudi de seguretat i salut, l'estudi geotècnic, el projecte d'activitats per a llicència ambiental, el pla inicial de conservació i manteniment i posterior direcció d'obra de nova construcció del nou IES de Vilafranca del Penedès.
El nou institut vilafranquí, que portarà el nom de Marta Mata tal com va acordar l’Ajuntament fa uns mesos, es construirà en un solar de 6.845 m2 cedit pel municipi al barri de la Girada. El solar està situat al costat de la nova escola Dolors Piera i delimitat per l’avinguda d’Europa, el futur vial paral.lel a la via del tren i la carretera de Moja.
El govern de la Generalitat ja va acordar el mes de març d’aquest any l’acceptació dels terrenys per a la construcció del nou institut. La redacció del projecte, que ara surt a licitació, és un pas mes de cara a la futura construcció d’aquest nou equipament educatiu a Vilafranca.
El pressupost del contracte de redacció del projecte és de 432.847 euros i el termini per a la redacció és de 6 mesos a partir de la seva adjudicació. Les empreses i particulars que vulguin participar en la licitació han de presentar les seves propostes fins al dia 7 de gener de 2008 a la seu de GISA a Barcelona.

pujar inici

Accessibilitat