Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

La Jornada de l’Emprenedor arriba a la seva 16a edició

03 de abril de 2018

El proper dimecres 11 d’abril tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès la 16a edició de la Jornada de l’Emprenedor, un matí dedicat al foment de l’emprenedoria a través de l’intercanvi d’experiències, la formació i el reconeixement als comportaments emprenedors dels joves de la comarca.
Aquesta jornada clou el Creajove’18, un programa promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca que va posar-se en marxa fa setze anys amb la finalitat d’incentivar la cultura emprenedora entre els joves del Penedès. 
El Creajove té caràcter anual, i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca en què enguany han participat un total de 463 alumnes en 20 tallers impartits en 10 centres de la comarca.
La 16a edició de la Jornada de l’emprenedor s’iniciarà a les 9,15h amb la presència d’Albert Català, jove emprenedor penedesenc i cofundador de l’empresa La Bauma–Escola d’Escalada, que ens explicarà a través d’una ponència dinàmica com el fet de descobrir allò que t’apassiona és un factor clau per aconseguir emprendre amb èxit.
Posteriorment, a partir de les 10,45h, es procedirà al lliurament dels premis del Concurs Creajove’18. Es coneixeran els guanyadors del premi al millor projecte empresarial presentat per persones emprenedores fins als 40 anys, i dels premis a la idea de negoci més creativa i al millor projecte empresarial presentat per alumnes de secundària, dues categories reservades a alumnes que han participat als tallers Creajove.
Aquesta jornada és gratuïta tot i que per assistir-hi es requereix d’inscripció prèvia a través de l’enllaç següent: http://www.vilafranca.cat/agora/altres/creajove.html o bé contactant amb el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, al telèfon 938171169.

 

pujar inici

Accessibilitat