Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La “Motxilla naturalista” i “Buscant els Ous de Pasqua”, propostes familiars a l’aire lliure per aquesta Setmana Santa

28 de març de 2023

El servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca posa a l’abast dues activitats per fer aquesta Setmana Santa amb els infants de la casa: la “Motxilla naturalista” i “Buscant els Ous de Pasqua”.

Des del dissabte 1 i fins al dilluns 10 d’abril es podrà realitzar l’activitat “Buscant els ous de Pasqua”, un joc de pistes per descobrir en família els ocells de l'entorn de Vilafranca del Penedès. Es tracta d’un recorregut d’uns 7 km que comença i acaba a l’Oficina de Turisme de Vilafranca, on espera una sorpresa. L’horari de l’Oficina de Turisme (c. Hermenegild Clascar, 2) és de dimarts a dissabte, de 9.30 a 13.30h i de 15 a 18h, i els diumenges, dilluns i festius de 10 a 13h.

És una oportunitat per aprofitar les vacances de Setmana Santa per buscar els ous amagats, passejar per l’entorn natural de Vilafranca i conèixer curiositats dels ocells que ens visiten. Podeu descarregar-vos el fullet explicatiu al web de Medi Ambient.

D’altra banda, des d’aquest mateix dissabte, ja hi ha disponible a l’Oficina de Turisme la “Motxilla naturalista”, una motxilla plena d’objectes per fer diferents activitats de natura al llarg d’un recorregut per la muntanya de Sant Pau; un cop finalitzada l’activitat, cal retornar la motxilla a l’Oficina de Turisme. Aquesta nova proposta, que s’enceta aquests dies de festa, estarà disponible, a partir d’ara, a l’Oficina de Turisme.

Les dues activitats formen part de la Xarxa d’espais del passaport Edunauta, que treballa per garantir la igualtat d’oportunitats educatives al municipi.

pujar inici