Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Policia Local deté un home per un presumpte delicte de violència de gènere

28 de novembre de 2007
Els fets van succeir aquest dimarts cap a 2/4 d’11 de la nit quan la Policia Local va rebre la trucada d’una dona reclamant la presència dels agents perquè acabava de ser agredida per la seva exparella sobre la qual requeia una ordre d’allunyament. Una patrulla de la Policia Local va personar-se a l’edifici de la presumpta víctima, situat al barri de la Girada. En arribar al lloc els agents van identificar un home que responia a la descripció facilitada per la dona agredida, el qual va resultar ser J.C.A.A., de 33 anys i domiciliat a Vilafranca.

La dona va confirmar que l’home identificat era la seva exparella i que havia entrat a casa seva per la força, malgrat que sobre ell requeia una ordre d’allunyament que consta a la caserna de la Guàrdia Civil. La dona va explicar que, en intentar evitar que entrés a casa seva, l’home li havia torçat el canell.

Després que alguns testimonis confirmessin els fets i després de verificar que l’ordre d’allunyament de l’home era vigent, els agents de la Policia Local van procedir a la detenció de J.C.A.A. per un presumpte delicte de violència de gènere. Així mateix, els agents van acompanyar la víctima al servei d’urgències de l’Hospital Comarcal per tal que fos atesa de la lesió al canell.

pujar inici