Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Policia Local deté un jove per dos robatoris amb força a l’interior de vehicles

30 de octubre de 2007
L’avís dels fets el va donar cap a les 3 de la tarda un veí del carrer Sant Pere, el qual havia observat un vehicle amb un dels vidres laterals trencat. Personada una patrulla de la Policia Local al carrer Sant Pere, els agents van observar que un jove sortia de l’interior d’un vehicle amb una motxilla i deixant la porta oberta del vehicle. En ser requerit pels agents, el jove es va donar a la fuga pels carrers Sant Pere, Paloma, avinguda de Tarragona, Verdaguer i de nou Sant Pere fins que els agents van aconseguir interceptar-lo. El jove va oferir resistència fins que els agents van aconseguir posar-li les manilles. L’individu va ser escorcollar i en l’escorcoll se li va trobar un porta-cd’s, un mòbil, una cartera i una cullera sopera torçada amb la qual el jove detingut presumptament hauria obert la finestra del vehicle d’on els agents havien vist que sortia. Uns metres més enllà, al mateix carrer Sant Pere, els agents van observar com un altre vehicle tenia un vidre lateral trencat, presumptament pel mateix individu.
Els dos propietaris dels vehicles, que es van personar al lloc dels fets, van ser informats pels agents que podien presentar-se a les dependències de la Policia Local per cursar les denúncies oportunes.
El jove Y.B. va ser detingut per dos presumptes delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles, desobediència i resistència a l’autoritat.

pujar inici