Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Policia Local realitza dues detencions el cap de setmana

04 de setembre de 2007
Un dels detinguts està acusat d’un delicte de lesions i les altres dues persones s’han detingut després d’un seguiment realitzat per una patrulla de dos agents que van avortar una operació de venda d’haixix.
El divendres 31 d’agost a primera hora del matí la Policia Local va detenir un jove identificat com a A.J.P.Z., després de dues trucades informant d’una agressió a la rambla de Sant Francesc. Els agents van acudir al lloc dels fets i van poder perseguir i reduir el presumpte agressor al carrer dels Ferrers. L’home, de 19 anys d’edat, que va ser detingut amb signes evidents d’alcoholèmia com a presumpte autor d’un delicte de lesions, va passar a disposició judicial. La víctima de l’agressió, un home de 30 anys d’edat identificat com a C.B.B., va presentar denúncia, després de ser examinat a l’ambulatori, on se li va realitzar una cura amb quatre punts sutura.
D’altra banda, la matinada del dissabte 1 de setembre dos homes van ser detinguts, després del seguiment realitzat per una patrulla de la Policia Local que va interceptar una operació de venda d’haixix a la plaça de l’Oli. Els fets van succeir a les 2 de la matinada de dissabte, quan els dos detinguts van fer d’intermediaris i van materialitzar la venda de l’haixix. El tercer individu que va intervenir en aquesta operació de venda es va donar a la fuga.

pujar inici