Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Sala dPAS de l’Escorxador acull l’exposició de pintura Un gest, una mirada de Núria Güell

18 de setembre de 2007
A través del gest i la mirada d’aquestes dones, Güell intenta plasmar en les seves pintures les seves emocions i sentiments.
Núria Güell, nascuda a Sant Sadurní d’Anoia l’any 1956 encara que actualment resideix a Barcelona, des de ben petita s’ha sentit atreta per les arts plàstiques però per diferents circumstàncies no ha pogut desenvolupar aquesta afecció fins més tard. Actualment, pot dedicar-se plenament a la pintura i expressar la seva creativitat a través d’ella.
L’exposició es podrà visitar fins el 21 d’octubre a la Sala dPAS de l’Escorxador (Escorxador, 19-21 de Vilafranca) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 17 a 21 h i dissabtes, de 10 a 13 h i de 17 a 21 h. L’acte d’inauguració de la mostra, organitzada pel Servei de Cultura, tindrà lloc el proper dimecres 26 de setembre, a les 19 h, a la mateixa sala.
La Sala dPAS és una sala d’exposicions oberta a totes aquelles persones que fan de la creació plàstica la seva afecció, o bé que, en un futur, s’hi volen dedicar professionalment, i necessiten un espai per poder mostrar i donar a conèixer la seva obra. Per a més informació us podeu adreçar al Servei de Cultura de l’Ajuntament, al c/ Escorxador, 19-21 de Vilafranca o bé trucar al telèfon 93 890 04 59.

pujar inici

Accessibilitat