Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca contracta deu joves participants a la Casa d’Oficis De la Terra 5 durant sis mesos

25 de juliol de 2016

10 joves del barri de l’Espirall que acull la Casa d’Oficis De la Terra 5 han assolit els hàbits laborals bàsics i els coneixements tècnics necessaris per a superar la primera fase d’aquest programa. Per aquest motiu, han passat a ser treballadors de l’Ajuntament de Vilafranca mitjançant un contracte de formació i treball de sis mesos de durada.
Al llarg del primer semestre de l’any, els participants s’han estat formant en l’especialitat d’agricultura ecològica i jardineria, treballant a l’hort situat al carrer Francesc Candel, del barri de l’Espirall, i realitzant tasques de jardineria com el manteniment del recinte de la Fassina, poda de diferents tipus d’arbrat i a destacar, la plantació de 10 ametllers i 10 oliveres al barri de l’Espirall amb la col•laboració del Servei de Medi Ambient. Durant aquest període, totes les verdures i hortalisses ecològiques han proveït de matèria primera el càtering social de l’Ajuntament de Vilafranca i els excedents han anat al Rebost Solidari.
L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, des del Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina, impulsa per sisè any consecutiu el Pla Especial de Foment de l’Ocupació al barri de l’Espirall, en el marc del Programa Treball als barris, subvencionat pel Servei Públic  d’Ocupació de Catalunya.

 

pujar inici