Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca edita un desplegable que recull totes les activitats nadalenques

30 de novembre de 2016

Per aquest Nadal, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha editat un fulletó informatiu que inclou globalment totes les activitats que es fan a Vilafranca amb motiu d’aquestes festes. L’Alcalde Pere Regull i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, han presentat aquesta publicació que porta per nom “Temps de Nadal a Vilafranca” i que estarà a disposició de tothom en els punts de distribució habituals. Montfort explicava que el fulletó recull tota l’activitat que té lloc a Vilafranca durant la campanya de Nadal. Així, inclou activitats com els espectacles professionals i familiars, activitats organitzades per les associacions de comerciants (com la pista de gel), l’exposició de pessebres, les fires i mercats especials, altres activitats familiars com l’hora del conte a la biblioteca,  concerts, i activitats singulars com el mapping a la plaça de la Vila, la representació d’escenes del Pessebre Vivent de les Gunyoles, la Mitja Marató de l’Espirall o la mateixa Fira del Gall.
El fulletó continua tenint dos grans blocs que són les activitats que es fan durant la Fira de Santa Llúcia i la recollida de cartes del Patge Raimon i el recorregut de la Cavalcada de  Reis. També inclou un plànol de Vilafranca on estan senyalitzades totes les activitats.
Un del grans blocs és la Fira de Santa Llúcia, que tindrà lloc del 2 al 22 de desembre, per tercer any a la rambla Nostra Senyora, amb tot l’espai ocupat. Com a novetat, aquest any s’ha homogeneïtzat part de la imatge de la fira, amb carpes iguals i casetes de fusta. Com en els darrers anys, es continuaran oferint tallers per a infants cada dia i activitats paralel.les, com actuacions musicals a càrrec d’escoles de música o entitats de la vila.

El tinent d’alcalde també ha citat la pista de gel a la rambla Sant Francesc (amb nova il.luminació nadalenca a la pista i a la rambla), la Fira del Gall (que enguany enllaçarà amb el Centre a través del c/ Oriol) o la nova il.luminació nadalenca al Centre amb motius penedesencs com les copes de vi o el gall del Penedès, junt amb altres elements nadalencs, que s’encendrà aquest divendres 2 de desembre coincidint amb la inauguració de la pista de gel. Com a novetat, Montfort també ha esmentat la projecció d’un videomapping a la plaça de la Vila amb motius nadalencs que entre el 17 de desembre i el 4 de gener es projectarà en 2 o 3 ocasions cada vespre. “Volem que la plaça de la Vila també sigui un punt d’atracció de visitants”, ha dit el regidor.

Per la seva banda, l’Alcalde ha afirmat que durant les festes de Nadal Vilafranca exerceix d’autèntica capital comarcal i comercial. “Som una ciutat vital, que rep gent d’arreu del nostre entorn immediat” ha dit Pere Regull. Per l’alcalde, l’activitat està força diversificada en diferents espais de la Vila com el Centre Comercial, el parc de Sant Julià, la rambla Nostra Senyora, la rambla de Sant Francesc, la plaça de la Vila, l’Espirall... perquè a tota la Vila es visqui el Nadal. Regull també ha fet una crida al sector privat perquè sàpiga atraure visitants. “Des de l’Ajuntament hem de fer una ciutat atractiva i maca i ho estem aconseguint. Falta que el sector privat faci bones ofertes i atregui compradors”, comentava l’alcalde. Pere Regull s’ha mostrat confiat que aquesta sigui una gran campanya de Nadal “perquè Vilafranca té vitalitat comercial i es nota una revifada econòmica”.

 

pujar inici

Accessibilitat