Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Ajuntament de Vilafranca s’uneix al dol per la mort d’Alfons “Sete” Udina, impulsor de la Fira del Gall

14 de setembre de 2016

 

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Comissió de la Fira del Gall expressen el condol per la mort d’Alfons “Sete” Udina, que durant 30 anys va estar implicat decididament en l’organització de la Fira del Gall.
En aquests moments de dol, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i la Comissió de la Fira del Gall agraeixen a “Sete” Udina la seva entrega i passió des de l’any 1985 per tot allò que envolta la Fira: l’aviram, la gastronomia i els vins del Penedès. La seva aportació ha estat cabdal perquè la Fira del Gall hagi esdevingut una de les dates assenyalades del calendari festiu vilafranquí i un element importantíssim de projecció exterior de Vilafranca i el Penedès.
Apassionat també del bestiari festiu, “Sete” Udina va ser l’impulsor de la Mostra del Bestiari Festiu de Ploma que cada any té lloc dins la Fira del Gall així com del “Tomasot” i la “Ballarica”, els elements de bestiari festiu tan estimats pels més menuts.
A banda d’expressar el condol a la família, l’Ajuntament de Vilafranca i la Comissió de la Fira del Gall refermen el seu compromís de mantenir i impulsar la Fira del Gall com element patrimonial emblemàtic, convençuts que és el millor homenatge que se li pot fer al “Sete” Udina”.

pujar inici