Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Ajuntament destina 20.000 euros a ajuts per al lloguer d’habitatges

21 de juliol de 2020

L’Ajuntament de Vilafranca convoca subvencions per facilitar l’accés a l’habitatge de lloguer per als contractes signats l’any 2019. La convocatòria va dirigida a diversos col•lectius amb dificultats com joves, pensionistes, famílies monoparentals o nombroses, persones amb càrregues familiars, amb discapacitat, en situació d’atur o provinent de desnonaments. Un altre requisit és que les persones signants de la sol·licitud estiguin empadronades i resideixin efectivament de manera continuada a Vilafranca del Penedès, durant un mínim de 5 anys anteriors a la presentació de la sol·licitud o 15 anys discontinus.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el dia 14 d’agost i es presentaran a l’àmbit d’habitatge del portal de tràmits de la web seu.vilafranca.cat. També es poden tramitar presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, en horari d’oficina, de 9h a 14h, amb cita prèvia a través del telèfon 93 818 06 54, mitjançant el formulari específic de sol·licitud de subvenció. 

L’Ajuntament de Vilafranca destina 20.000 euros a aquesta línia d’ajuts, que complementa les que ofereixen altres administracions i forma part del pla de suport a l’habitatge que està portant a terme l’Ajuntament, i del que formen part també els ajuts al lloguer derivats de la COVID-19 que s’han tramitat darrerament o el projecte de rehabilitació d’habitatges amb finalitat social i per a gent gran. Totes aquestes iniciatives s’estan tramitant des de la nova Oficina Local d’Habitatge que va obrir portes el mes de juny passat al carrer Sant Pere, 3 (claustre de Sant Francesc).
 

pujar inici

Accessibilitat