Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L'Ajuntament impulsa un nou programa per millorar l'ocupabilitat

17 de febrer de 2016

Aquest programa té com a finalitat qualificar trenta persones en situació d'atur i beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció per a la millora de la seva ocupabilitat, proporcionant-los la qualificació professional i les competències bàsiques personals que els permetin ampliar les oportunitats d'inserció i incorporar-se de nou al mercat laboral. Les persones participants han començat a elaborar el seu projecte professional a partir de diferents accions de tutorització i formació, tant individuals com grupals, de cara al desenvolupament de les competències necessàries en el context laboral. 

El Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca està treballant amb el teixit productiu de la comarca amb l'objectiu d'establir vincles de cooperació per a completar la qualificació professional mitjançant la realització de les pràctiques. Les empreses que estiguin interessades a col·laborar amb el programa es poden adreçar al Servei d'Ocupació i Formació – La Fassina, tel. 93 817 19 95 i preguntar per Marga de Lamo. 

Des del servei s'agraeix a les empreses que van col·laborar en la primera edició del programa, tant la bona acollida com el suport a la millora de l'ocupabilitat de les persones que es troben en situació d'atur des de fa molt de temps. El programa Mesures Actives d'inserció per a persones destinatàries de la Renda Mínima d'Inserció està subvencionat per la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 
 

pujar inici

Accessibilitat