Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’Ajuntament treu a licitació el projecte d’ampliació i reforma del Complex Aquàtic

18 de juliol de 2008
El Butlletí Oficial de la Província publicava aquest dimarts 15 de juliol l'anunci del concurs públic per a la contractació administrativa dels treballs.

Els nous espais que preveu el projecte d'ampliació són una nova piscina coberta, una sala poliesportiva i una sala d'activitats físiques i esportives. Es farà també una sala de fitness que triplicarà les dimensions de l'actual. Es construiran més vestidors col·lectius, espais auxiliars i un espai de serveis mèdics i fisioteràpia. La zona del Complex Aquàtic acollirà un nou espai d'atenció ciutadana i d'oficines administratives del Patronat Municipal d'Esports, així com una nova àrea destinada a servei de mainadera i ludoteca.

L'ampliació permetrà augmentar, diversificar i millorar l'oferta d'activitats i donar resposta a la demanda actual. Altres objectius passen per reforçar la imatge del servei i millorar la qualitat i sostenibilitat ambiental dels equipaments esportius municipals, ja que les noves instal·lacions tècniques potenciaran l'ús de les energies renovables. D'altra banda, amb les noves instal·lacions i serveis serà possible una programació que faciliti la conciliació de la pràctica d'activitats físico-esportives dins de la unitat familiar.

Amb aquesta intervenció, que té un pressupost total proper als 5 milions d'euros, la instal·lació guanyarà 2.600 metres quadrats i millorarà més de 600 metres quadrats de l'espai existent. El projecte d'obra planteja integrar dins la instal·lació actual del Complex Aquàtic els nous espais sense modificar substancialment la funcionalitat del servei i els diferents recorreguts existents.

Les empreses que vulguin optar a la licitació de les obres d'ampliació i reforma del Complex Aquàtic podran presentar les seves propostes fins al dia 11 d'agost i es preveu que els treballs puguin adjudicar-se passat l'estiu. El termini d'execució del projecte és de 18 mesos.

pujar inici