Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’alcalde Pere Regull agraeix la constància el col•lectiu de la gent gran en la seva aportació a una societat millor

03 de juny de 2019

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, el regidor de Gent Gran, Raimon Gusi, i la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, van assistir dissabte a la Festa de la Gent gran i homenatge a les parelles amb més de 50 anys de convivència.
L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va celebrar l’èxit de participació al berenar, amb més de 550 persones, un any més. Aquest acte s’emmarca en el programa d’activitats de la 10a setmana de la Gent Gran, el més multitudinari de tots.
Regull va destacar que aquest acte “és un homenatge més a un seguit de generacions que van treballar molt fins a portar-nos a la societat d’avui, molt potent, una societat que està sent capaç de superar moments greus com la crisi econòmica”.
L’alcalde va situar en l’augment de l’esperança de vida, “i la voluntat i ganes de fer moltes coses, la gran capacitat d’aquest col•lectiu de continuar aprenent, col•laborant amb la resta de generacions que els segueixen, ajudant en allò que poden”
L’alcalde va cloure el seu parlament agraint “la tasca de la comissió de la gent gran i dels voluntaris per la bona i entregada tasca que fan”. Així mateix, Regull va felicitar les 14 parelles presents en el berenar que celebren els 50 anys de casats.

pujar inici

Accessibilitat