Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’alcalde rep el cònsol de Geòrgia a Barcelona

27 de octubre de 2022

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per la regidora d’Educació i Relacions Internacionals, Xell Montserrat, va rebre ahir dimecres Alexander Chkuaseli, Cònsol General de Geòrgia a Barcelona. L’objectiu de la visita era reforçar els lligams entre dos territoris vitivinícoles compartint experiències i cooperació en promoció econòmica i turística i de coneixement entre les dues cultures de dos països europeus.

Al mes d’agost la regidora ja va rebre una delegació encapçalada pel cònsol adjunt Vakhtang Berasze que anava acompanyat de tècniques del consolat.

Des del mes de setembre 3 alumnes georgians estan cursant el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, a Vilafranca.

L’alcalde Pere Regull explica que l’objectiu d’aquesta visita és seguir treballant per “reforçar vincles, teixir aliances i sumar projectes que ens permetin posicionar  Vilafranca, el Penedès i Catalunya al món, tot  explicant qui som i però també compartint reptes actuals i de futur”. En aquest sentit, l’alcalde destacava que “Vilafranca i el Penedès som referents en matèria d’enoturisme”.

pujar inici