Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’alumnat del PTT de Vilafranca col·labora amb la Creu Roja a la campanya de recollida de joguines

27 de desembre de 2016

Un any més, l’alumnat del curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Transició al Treball de Vilafranca ha col•laborat amb la Creu Roja a la campanya de recollida de joguines

Cada Nadal, Creu Roja Joventut organitza una campanya de recollida i distribució de joguines, per tal que tota la quitxalla de Catalunya pugui gaudir-ne en aquestes dates tan assenyalades. Les joguines, donades per ciutadans solidaris amb els infants, faciliten el desenvolupament de la canalla i la seva educació en valors relacionats amb el joc no bèl•lic, no sexista i el consum responsable. 

Durant dos dies, les noies i els nois del PTT han estat col•laborant, assessorats per d’altres persones voluntàries, en tasques de classificació, preparació i embolcallat de joguines a la seu de Creu Roja de Vilafranca. 

Aquesta activitat, a més de fer-los feliços per haver pogut aportar el seu granet de sorra a què la campanya sigui un èxit, els ha permès de posar en pràctica els coneixements adquirits als mòduls de preparació de comandes i de tècniques bàsiques de comercialització. L’alumnat ha valorat molt positivament l’experiència i, per a alguns d’ells, ha estat la seva primera aproximació al món del voluntariat. Des del PTT s’agraeix la tasca de Maria Micolau i Mònica Sanahuja, de Creu Roja joventut, per l'acollida i el suport, assegurant que la col•laboració hagi estat enriquidora per a l’alumnat.

El Pla de Transició al Treball (PTT), ubicat a l’institut Alt Penedès, es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

pujar inici

Accessibilitat