Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’alumnat dels cursos i programes formatius de l’Ajuntament inicia els períodes de pràctiques en les empreses del territori

02 de abril de 2019

El Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca inicia en aquest proper mes d’abril i fins a finals d’octubre d’enguany els períodes de pràctiques en empreses del territori de la majoria de programes de formació que es duen a terme a la Fassina. 
Tots els cursos i programes formatius, caracteritzats per tenir una formació pràctica, orientada a la millora de les competències en termes d’ocupabilitat i basades en la simulació i/o en l’aprenentatge productiu, culminen el seu procés oferint a l’alumnat estades a les empreses del territori per tal d’experimentar i transferir tot allò après en la formació i a la vegada absorbir el coneixement que el sector empresarial pot oferir. 
L’alumnat d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, d’Imatge Personal: perruqueria i estètica, de Vendes, oficina i atenció al públic i de Fabricació mecànica i instal•lacions electrotècniques faran les estades pràctiques, amb un total de 180 hores, entre abril i juny.
Pel que fa als cursos de formació professional per l’ocupació, les pràctiques dels cursos d’Activitats Auxiliars de Magatzem tindran lloc entre els mesos de maig i juny, un total de 40 hores, i el d’Elaborador de vins i licors durant el mes de juny, un total de 80 hores.
Per últim, el programa SEFED d’Administració i gestió d'empresa realitzarà un total de 80 hores de pràctiques entre els mesos d’agost i octubre, segons les característiques de les empreses.
Cada vegada més l’entorn empresarial aposta per la col•laboració i la cooperació amb l’activitat formativa del territori ja que, d’una banda,  és una excel•lent oportunitat per a conèixer nous i bons perfils professionals per al seus equips i, d’altra banda, ajuden a la formació, integració i promoció de les persones al mercat laboral. Qualsevol empresa interessada en formar part d’aquesta xarxa pot contactar amb l’Oficina Municipal de Treball, al telèfon 93 817 2447.

pujar inici