Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L'Arsenal posa en funcionament els Forfets d'Art

15 de octubre de 2007
L'Escola Municipal d'Art Arsenal presenta una nova oferta d'accés al centre, fora dels programes docents. Es tracta dels Forfets d'Art, uns billets de caràcter personal que donaran dret a una sessió de dues hores com a alumne lliure en algun taller de l'escola. Els Forfets d'Art podran ser utilitzats per majors de 14 anys al taller de joieria i majors de 12 anys a la resta de tallers i especialitats.
Aquests Forfets s'adquireixen a la secretaria del centre en paquets determinats (4, 8, 16, 32), segons les tarifes vigents i de manera prèvia al desenvolupament de l'activitat. Es podran utilitzar entre l'1 d'octubre de 2007 i el 19 de juny de 2008, en els horaris i els tallers establerts pel centre.
Per accedir a les activitats i tallers de l'EMA Arsenal, es Forfets d'Art s'hauran de lliurar al professor responsable del taller o especialitat, que controlarà l'estada de cada alumne en l'activitat. L'alumne que faci un horari no regular haurà d'avisar amb antelació la seva assistència a l'activitat.
El centre ha fet públic un horari amb les diferents propostes d'accés amb el Forfet d'Art. L'Arsenal es reserva el dret a modificar el calendari o l'horari dels tallers en funció de l'activitat docent. Aquestes modificacions s'avisaran amb la suficient antelació.

pujar inici

Accessibilitat