Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’assessoria de mobilitat del SIAJ, en col•laboració amb l’Escola Arsenal, proposa l’activitat “Connecta i Enlaira’t 2019”

13 de juny de 2019

Fa 3 anys es va crear l’assessoria de mobilitat internacional del SIAJ amb l’objectiu d’articular les inquietuds de les persones joves en l'àmbit internacional. Aquestes inquietuds poden ser relacionals, laborals, d'aprenentatge d'idiomes, acadèmiques, de turisme alternatiu, voluntariat i coneixença de noves cultures... 
Durant el curs 18-19 el SIAJ i l’Escola Municipal d’Art Arsenal han col•laborat en el disseny i la realització d’una campanya informativa sobre l’assessoria de mobilitat internacional del SIAJ. El treball realitzat es presentarà durant l’activitat Connecta i Enlaira’t 2019, que ofereix un espai perquè joves amb experiència en diferents àmbits de la mobilitat internacional puguin compartir vivències i consells amb altres joves que aspiren a emprendre projectes de mobilitat internacional. 
L’alumnat de segon curs dels cicles formatius de grau superior “Gràfica Impresa” i “Gràfica Audiovisual” de l’Arsenal  ha dissenyat, com a projecte final del període avaluatiu, una campanya informativa per a donar més i millor visibilitat a l’assessoria de mobilitat i per donar a conèixer alguns dels aspectes claus que s’hi treballen. 
Tot aquest treball realitzat finalitzarà amb l’acte de cloenda que se celebrarà el dijous dia 20 de juny, a la tarda, de les 17 a les 20h, a l’Espai Jove La Nau (c/ Baltà de Cela, 45–47). L’activitat “Connecta i enlaira’t 2019”  està pensada en dues parts:
- 17h Presentació dels treballs finals de cicle realitzats per l’alumnat de l’Escola Arsenal.  Cadascun dels alumnes presentarà el seu treball tot exposant els materials que han elaborat per a la campanya de l’assessoria. 
- 19h Networking juvenil sobre mobilitat internacional. Aquesta segona part de l’activitat, amb el títol “Connecta i Enlaira’t 2019” ofereix un espai de trobada i coneixença entre joves interessats en la mobilitat internacional. És un espai gratuït i obert que no requereix d’inscripció prèvia, dirigida a joves de 16  a 30 anys, on hi haurà joves amb experiència internacional disposats i disposades a explicar la seva vivència i donar consells pràctics per marxar a l’estranger.
L’objectiu és començar a teixir una xarxa de joves que comparteixin recursos d’interès per a la mobilitat, d’aquí el nom Networking. Així, s’obre la porta a un servei de mentoratge que busca connectar joves experimentats i novells en la mobilitat internacional.
Aquesta activitat és d’especial interès per a totes aquelles persones joves  que vulguin emprendre projectes de mobilitat i vulguin conèixer els recursos, dubtes, consells i avantatges dels/les joves mentors/es.
Per a és informació cal dirigir-se al SIAJ (c/ de la Fruita, 13), trucant al 93 892 20 20; o bé a través de [email protected] o al lloc web joventut.vilafranca.cat
 

pujar inici

Accessibilitat