Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L'Escola d'Art i Disseny Arsenal col·labora en el disseny de l’exposició 'IPA: Vocació de servei'

16 de gener de 2024

L'Escola d'Art i Disseny Arsenal ha col·laborat amb la International Police Association (IPA) de Catalunya en el disseny de l’exposició itinerant IPA:Vocació de Servei que es pot visitar a la Capella de Sant Joan de Vilafranca fins al diumenge 28 de gener. Aquest projecte ha estat concebut i executat per estudiants del  mòdul de Gestió de Projectes Professionals (GPP), un component integral dels cicles formatius de grau superior de Joieria artística, Gràfica impresa i Gràfica audiovisual des del curs 2019-2020.

L'IPA és una organització internacional sense ànim de lucre, amb més de 372.000 membres de diferents serveis policials en 68 països. Cerca promoure l'amistat, la cooperació internacional i la pau mundial. L'exposició IPA: Vocació de Servei mostra les diverses iniciatives humanitàries i de voluntariat realitzades per l’organització en diferents parts del món. Les imatges capturades sobre el terreny testimonien la seva activitat i destaquen la importància de l'ajuda humanitària i del voluntariat.

Exposició

En l'era digital, la demanda de professionals creatius ha augmentat significativament i l’Arsenal reconeix la importància d'una formació pràctica i orientada a projectes reals, reforçant en l’alumnat els coneixements del disseny i les habilitats tècniques. Treballar en projectes reals també brinda l'oportunitat de crear portafolis professionals de qualitat i establir connexions valuoses dins de la indústria del disseny. Aquesta col·laboració entre l'Escola d'Art i Disseny Arsenal i l'IPA evidencia el compromís de proporcionar experiències significatives a l’alumnat i de fomentar la seva capacitat per utilitzar el disseny com una eina potent per comunicar i impactar positivament a la societat.

L’exposició estarà oberta fins al 28 de gener a la Capella de Sant Joan, en horari de dimecres a divendres de 17 a 20h, els dissabtes de 18 a 20h i els diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.
 

pujar inici