Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya convoca portes obertes el proper dissabte 14 d’abril

26 de març de 2018


Es faran dues sessions informatives sobre el CFGS de Guia Enoturístic, l’única formació especialitzada en enoturisme

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya farà jornada de portes obertes el proper dissabte 14 d’abril, a les instal•lacions que té a La Fassina de Vilafranca del Penedès. Les portes obertes es duran a terme en dos torns: a les 11h i a les 12.30h del migdia, per tal que tothom pugui assistir a alguna de les xerrades sobre el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic de l’Escola d’Enoturisme, una formació amb que s’obté el títol de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme. 

L’acte començarà amb una presentació del cicle a càrrec de la directora, Ester Garcia, qui explicarà el seu funcionament, el pla d’estudis i les diferents sortides laborals que poden escollir els seus estudiants. Posteriorment, Esther Millas, encarregada d’Enoturisme a Can Bas i professora de l’Escola d’Enoturisme, exposarà els objectius del sector i la seva funció en la revalorització del territori. Per acabar la sessió es farà una visita guiada a les instal•lacions i un tast.

El CFGS de Guia Enoturístic destaca per ser l’única formació especialitzada en enoturisme, amb dos mòduls específics: el primer sobre sommilieria i el segon sobre coneixement de les DO catalanes. D’altra banda, aquesta FP s’imparteix en modalitat DUAL i inclou 1.000 hores de pràctiques remunerades en empreses del sector.

pujar inici

Accessibilitat