Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya i la fotògrafa Maria Rosa Ferré signen un conveni d’utilització d’imatges

31 de gener de 2019


L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, de titularitat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, i la fotògrafa vilafranquina Maria Rosa Ferré, han signat un conveni pel qual l’escola podrà utilitzar de forma gratuïta fotografies digitals realitzades per Maria Rosa Ferré en accions de difusió i publicitat en els seus canals de comunicació, xarxes socials i diferents mitjans de difusió. Aquestes imatges serviran per renovar el banc d’imatges per a les activitats que desenvolupa l’Escola d’Enoturisme de Catalunya i la Wine Business School.
Maria Rosa Ferré Galimany, apassionada de la fotografia i de les xarxes socials, ha aconseguit multitud de premis al llarg de la seva trajectòria, es col•laboradora de diversos mitjans de comunicació, ha realitzat exposicions i ha participat en llibres. S’inclina per captar el paisatge, especialment del Penedès, en cadascuna de les seves estacions i disposa de més de 37.000 imatges penjades a la xarxa.

 

pujar inici

Accessibilitat