Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

S’obre la preinscripció per al proper curs a les llars municipals d'infants de Vilafranca

04 de maig de 2022

El proper dilluns 9 de maig s’inicia el període de preinscripció a les llars municipals d’infants de Vilafranca del Penedès per al curs 2022-2023 i finalitzarà el 20 de maig, ambdós inclosos.

Les llars municipals d’infants són serveis que, a més de contribuir en la millora de la conciliació familiar i laboral de les famílies, donen importància a aquesta etapa en el desenvolupament dels nens i nenes. Per això els quatre centres de l’Ajuntament de Vilafranca prioritzen el valor educatiu del primer cicle d’educació infantil. Treballen a partir d’un projecte pedagògic compartit que potencia les capacitats de l’infant, les seves ganes naturals d’aprendre i de descobrir el seu entorn, afavorint el desenvolupament integral dels nens i les nenes.

Les quatre llars municipals d’infants són l'Enxaneta, la Lola Anglada, el Sol Solet i El Parquet.

La preinscripció es realitzarà de forma telemàtica a través la web municipal, www.vilafranca.cat i s’activarà el dia d’inici de la preinscripció.

Per a resoldre qualsevol dubte, des de l’Oficina Municipal d’Educació (OME) s’oferirà orientació i, si cal, l’acompanyament necessari per a formalitzar aquest tràmit. S’hi pot contactar telefònicament trucant el 938920766, per correu electrònic a l’adreça [email protected] i/o de manera presencial a la seu de l’edifici de l’Enològica, al carrer Amàlia Soler, 29.

Es poden preinscriure a totes les llars municipals d'infants els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021, a més a més, la llar el Parquet també disposarà de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 16 de maig de 2021.

Enguany, com a novetat, cal destacar la reducció en el cost de l’escolarització de les places municipals per a  infants de 2 anys per part de les famílies que segons baremació puguin matricular els seus infants nascuts l’any 2020 a les llars municipals d‘infants. La gratuïtat no és universal ni per a tots els serveis addicionals, ja que aquests serveis, com ara menjador, acollida i casal de juliol, mantindran les quotes habituals.

Per a més informació podeu consultar l’enllaç següent:  https://educacio.vilafranca.cat/llars

pujar inici

Accessibilitat