Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Lliurat el premi de 1.700 € de Fires de Maig en equipament de la llar

17 de desembre de 2018


En el marc de les Fires de Maig 2018 es va promocionar per primera vegada un sorteig de 1.700 € en el sector de la llar. El sorteig s’emmarca dins de l’estratègia de tematitzar les diferents zones de la fira i dotar-les de dinamisme, seguint l’exemple del sector de l’automoció amb el sorteig dels 3.000€ per la compra d’un vehicle.
Els visitants de la fira que interactuaven amb els expositors participants del sorteig podien emplenar la butlleta corresponent i dipositar-la al punt d'informació de la fira. Hi van col•laborar 17 expositors del sector d'equipament de la llar:  Aktual Interiorisme, Cervera Alumini i Vidre, Decopraktik, Finestres Vilafranca, Instal•lacions Parera, Joan Cortiada, SA, Macmobles Penedès, Metálicas Urbano, Nuk Dekor - Tot per a la llar, Ok Sofàs, Petits Somnis, Ricard Mateu - Aïllaments Tèrmics, Santalucia Assegurances, Segurcaixa Adeslas, Sia Biosca, Thermomix i Vilafranca Descans.
El sorteig es va fer públicament el diumenge 20 de maig minuts abans de finalitzar la fira. Entre les 518 butlletes participants es va extreure la butlleta de David Sanromà Sevilla, veí de Cubelles, qui tenia fins al 31 de desembre d’enguany per realitzar una o diferents compres en els establiments comercials de les empreses expositores col•laboradores en el sorteig.
Una vegada verificades les compres, per un import mínim de 1.700 €, s’ha fet l’acte de lliurament del premi a l’edifici de l’Enològica amb la presència del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort i representants dels tres establiments col•laboradors de la campanya, on el guanyador del sorteig ha realitzat les compres: Instal•lacions Parera,  MacMobles Penedès i Nuk Dekor.

 

pujar inici

Accessibilitat