Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Manifest de la Comissió contra els Maltractaments

04 de març de 2008
'No estem a 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència Masclista, però si que constatem que aquesta violència no decreix, un mal exemple en tenim en aquests dos mesos que portem d’any, 17 dones assassinades i quatre d’elles en un mateix dia.
Les institucions i serveis que integren la Comissió tècnica contra els maltractaments formada per: Hospital Comarcal de Vilafranca, Col·legi d’Advocats, Serveis Socials del Consell Comarcal, Institut Català de la Salut, Programa d’atenció a la dona ASSIR, TEHMIS, Policia Local, Serveis Socials municipals, Mossos d’Esquadra, Casal de les Dones i Pla per la Igualtat.
La violència masclista atempta contra els drets humans més elementals, com és el dret a la Vida, a la integritat física i a les llibertats de les dones.
Manifestem el nostre rebuig a la violència masclista i el nostre compromís a posar tots els mitjans per tal de donar suport i acompanyament a les dones i les seves criatures que pateixen aquesta problemàtica.
La igualtat és un dret de les dones i els homes i la violència masclista és un delicte que cal eradicar de la nostra societat. El silenci...ens fa còmplices.'

pujar inici