Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Marc Parrot presenta aquest dissabte a Cal Bolet el seu nou disc Interferència

18 de febrer de 2008
L’espectacle juga amb l’estètica imperfecta i efímera de la interferència tant sonora com visualment. El concepte d’interferència com a alteració o modificació del missatge en el seu trajecte entre l’emissor i el receptor permet a l’artista aprofitar l’atractiu d’allò que és inesperat, creuar-se amb gent de manera accidental i dirigir una breu mirada cap a móns aliens. Marc Parrot es fa acompanyar per la mateixa banda de les dues últimes gires i presenta un repertori basat sobre tot en els darrers treballs. Com ja passava en l’anterior espectacle el català i el castellà conviuen per enriquir les històries explicades i aprofundir una mica més en el seu univers peculiar.

La veu tan personal d’en Marc va acompanyada per Joan Anton Mas (bateria), Marc Prat (baix i contrabaix), Camilo Pérez (guitarra) i Lluís Cartes (teclats, percussions i cors).

Concert:
Dissabte 23 de febrer
23:00h
Teatre Cal Bolet
Preu: 8€
Espectacle en català i castellà
Durada: 1h
Més informació:
Marc Parrot
Organitza:
Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet
Amb el suport de:
Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.
Diputació de Barcelona

Venda d’entrades

Les entrades per als espectacles organitzats pel Patronat del Teatre Cal Bolet es fa a través del servei Telentrada de Caixa Catalunya . Per telèfon: 902 10 12 12.


pujar inici

Accessibilitat