Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’espectacle familiar “Miss Margherita” clou el cicle Paraules als Claustres a Vilafranca

20 de setembre de 2021

Aquest diumenge 26 de setembre, a les 12 del migdia, el cicle Paraules al Claustres celebra la seva cloenda amb l’espectacle familiar ”Miss Margherita” a càrrec de Jessica Arpin. Com ja és habitual dins el cicle Paraules al Claustres, el darrer dels seus espectacles està dedicat al públic familiar i tindrà lloc al claustre de Sant Francesc.

Nascuda a Baía de Todos os Santos (Brasil), Jessica Arpin es defineix a ella mateixa com a artista de circ, clown, acròbata, actriu i exploradora.

Aquest diumenge presentarà el seu personatge “Miss Margherita”. A Miss Margherita li encanta fer pizzes, però segurament si us n’ofereix una no en voldreu... Admireu-la, pomposa, vestida amb el seu elegant davantal, amb una destresa digna de la màfia. Prepara la pizza amb les mans, els peus, amb tot el cos.

L’espectacle, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, és gratuït, però, per tal de garantir les mesures sanitàries vigents, l’aforament serà limitat. Per assistir-hi, cal inscriure’s a l’adreça de correu: [email protected]

ODS

pujar inici

Accessibilitat