Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Medi Ambient i Habitatge lliura 65 habitatges de lloguer a Vilafranca

14 de octubre de 2007
L’acte de lliurament va comptar també amb la presència del director general de Promoció d’Habitatge, Joaquim Gascó, i el conseller delegat d’Adigsa, Frederic Linares. Les famílies van recollir les claus dels pisos, en un acte que es va fer el passat dijous 11 d'octubre al Saló de Plens de l'Ajuntament.

25 habitatges de lloguer general a la rambla de la Girada
Dels 65 habitatges, n’hi ha 25 d’ubicats al carrer dels Castellers de Vilafranca, número 17, en un edifici plurifamiliar de 30 habitatges on tots els pisos estan destinats a lloguer general. Tots els habitatges tenen dos dormitoris i una superfície útil d’uns 65 m2. La promoció compta amb un aparcament de 27 places vinculades als habitatges i 2 locals comercials. L’obra d’aquest edifici s’ha basat en un projecte d’ONA ARQUITECTE, SCCL.

40 habitatges de lloguer general i lloguer per a joves
Aquesta promoció està situada al carrer dels Falcons de Vilafranca, números 25 i 33. Es tracta d'un edifici plurifamiliar de 47 habitatges, dels quals s'han lliurat les claus de 40; 29 dels quals estan destinats a lloguer general i els 11 restants a lloguer per a joves. D’aquests pisos, n’hi ha 20 d’un dormitori, 13 en tenen dos i 14 en tenen tres. La seva superfície útil oscil·la entre els 45 m2 i els 74 m2. La promoció compta amb un aparcament de 40 places, 27 d’elles vinculades als habitatges, i 4 locals comercials. L’obra s’ha basat en un projecte d’Abad, Altabàs, Àlvaro, Raventós Arquitectes.
Els dos edificis, que sumen un total de 77 pisos, inclouen una xarxa separativa d’aigües fecals i pluvials i l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària.
L’Incasòl ha invertit un total de 4,67 milions d’euros en la construcció d’aquestes dues promocions. En aquest mateix sector de la Girada, l’Incasòl ja va executar una primera fase amb una promoció de 40 habitatges amb protecció oficial, destinats a lloguer.

pujar inici

Accessibilitat