Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Afectacions a la mobilitat amb motiu de la 42a edició de la MITJA MARATÓ ESPIRALL-VILAFRANCA

18 de novembre de 2021

El proper diumenge 21 de novembre, al matí, es celebra a Vilafranca la 42a edició de la Mitja Marató de l’Espirall i altres curses paral·leles, amb una previsió de més de 2.000 participants.

El recorregut de la Mitja Marató serà pel nucli urbà de la Vila i, per tant, necessita la col·laboració de tota la ciutadania, ja que provocarà el tancament de la circulació en algunes vies públiques de Vilafranca, especialment al barri de l’Espirall.

Per aquest motiu, l’Ajuntament informa de les afectacions que es donaran diumenge:

Tancadament de la circulació

  • Entre 9.30 i 12h, aproximadament, en els carrers que afecten el centre de Vilafranca (c. Igualada, Santa Clara, rambla Nostra Senyora i avinguda Tarragona).
  • Entre 9.30 i 13.30h, aproximadament, en els carrers afectats del barri de l’Espirall (inclosos en el perímetre (c/ Baltà de Cela, Guardiola i av. Pelegrina).
  • A partir de les 13.30h s’obriran progressivament alguns trams del circuit al barri de l’Espirall.
  • Prohibit l’estacionament de vehicles en els carrers del circuit, entre les 00.00h i les 15.00h. També es senyalitzaran adequadament aquestes zones. Preveieu estacionar el vehicle particular fora d’aquestes zones amb el temps suficient.
  • El bus urbà modificarà el seu recorregut.
  • En cas d’una necessitat urgent, cal dirigir-se a qualsevol de les persones de control en el circuit o contactar per telèfon amb la Policia Local (93 892 38 38).
  • Les zones estaran senyalitzades convenientment i disposaran de personal de control i agents de la Policia Local que vetllaran per la seguretat de l’esdeveniment.  

Per qualsevol consulta durant la Cursa es pot contactar amb la Policia Local, telèfon 93 892 38 38

ODS ODS3 ODS 5 ODS 8 ODS 11 ODS 17

pujar inici

Accessibilitat