Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Mostra artística en el 5è aniversari del Banc de Temps de Vilafranca

29 de setembre de 2020

El 8 de març del 2015 es va posar en marxa el Banc de Temps de Vilafranca del Penedès, un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones. Funciona mitjançant l’oferta i la demanda dels seus participants i l’intercanvi es valora pel temps prestat.

Enguany per celebrar el seu cinquè aniversari s’han organitzat cinc activitats, l’última de les quals és una mostra de realitzacions artístiques, a càrrec dels mateixos participants del banc, que tindrà lloc del 5 al 31 d’octubre, a l’Espai Fet x Mi de la Biblioteca Torras i Bages.

Durant el passat mes de març  ja es van dur a terme la resta d’activitats: 5 Protagonistes dels 5 anys del BDT Vilafranca, publicació de vídeos setmanals de 5 de testimonis de participants a les xarxes, i una Caminada a l’Espai Muntanya de Sant Jaume i Tastem el 5?, caminada i berenar de celebració. Una de les activitat també va ser la participació virtual en el Dia Internacional dels Bancs de Temps durant les IX Jornades del Banc de Temps Pont del Dimoni a Girona, que va ser ajornada per causa de la pandèmia de la Covid-19.

El Banc de Temps és un projecte del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.

Qualsevol persona interessada en rebre més informació es pot adreçar al Servei d’Ocupació (av. Catalunya, 22 - recinte La Fassina), trucar al telèfon 938 171 324 o enviar un missatge de correu electrònic a [email protected]

pujar inici