Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Demà dimarts, Festa de la Música a Vilafranca

20 de juny de 2022

El dimarts 21 de juny i coincidint amb el Dia Europeu de la Música, l’Ajuntament de Vilafranca organitza tot un seguit d’actes per celebrar-ho amb la participació tant de les escoles de Música de Vilafranca, com d’entitats musicals.

Tota l’activitat es desenvoluparà a la tarda i és el colofó i tancament de tot un any d’accions musicals que s’han fet durant el curs, com ara per Nadal, de sensibilització musical, concerts de música a l’Auditori, activitats adreçades a centres educatius... i com a colofó aquesta Festa de la Música que majoritàriament es realitza amb concerts al carrer i com a prèvia de l’arribada definitiva de l’estiu.

A partir de les 18h i fins a les 20.30h aproximadament, hi haurà diferents espais o punts musicals repartits pel centre de la ciutat com la plaça de la Vila, la plaça de la Constitució, la plaça de l’Oli, la plaça Jaume I i la capella de Sant Pelegrí. En aquest espais aniran passant l’alumnat i formacions  de les diferents escoles entitats i grups musicals.

A partir de les 18h i fins a les 19.30h hi haurà una visita i audició d’orgue a la Basílica de Santa Maria.  Aquest concert anirà a càrrec de l’Associació d’amics dels orgues de Vilafranca, alumnes d’orgue d’ECMM d’Igualada, de l’EMMPAC el Vendrell i alumnes de Flauta de l’EMM Dolors Calvet.

A partir de les 21.30 al Sam Café del Casino, hi haurà concert d’Essència de Gòspel.

Tots els actes seran gratuïts.

pujar inici

Accessibilitat