Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Fotografies guanyadores del concurs "Vilafranca Natura Al Balcó 21"

25 de juny de 2021

El passat mes de maig, coincidint amb el mes de les flors, l’Ajuntament de Vilafranca va convocar el concurs d’Instagram Vilafranca Natura al Balcó. L'objectiu del concurs, en el marc de la campanaya ReNaturalitzem Vilafranca, passa per fomentar el verd urbà en balcons, patis i jardins i, alhora, donar suport a les floristeries locals.

En aquesta segona edició del concurs hi han participat un centenar de fotografies en les dues categories proposades: Balcons i finestres i Jardins i patis interiors. Cada categoria ha concedit tres premis: un 1r premi per  valor de 150 euros, un 2n premi de 100 euros, i un tercer premi de 50 euros, tots tres premis a bescanviar per plantes i flors a les floristeries locals. També s’ha establert un premi addicional per un jardí o balcó de la comarca, de 50 euros a bescanviar en una floristeria de Vilafranca.

En la categoria Balcons i finestres el jurat ha decidit concedir el primer premi a l’Instagramer @merce_clara per la fotografia Al balcó de casa. El segon premi s’ha concedit a l’instagramer @navarro.xavier per la fotografia El meu petit racó d’olors, colors i natura, i el tercer premi s’ha atorgat a l’instragramer @faigfotus per la fotografia Les soirs illuminés per l’ardeur du charbon.

En la categoria Jardins i patis interiors el primer premi ha anat a mans de l’instagramer @maria_.angels per la fotografia Un bonic racó del meu pati, ple de naturalesa. El segon premi s’ha concedit a l’instagramer @patibonic amb la fotografia La Clívia mira cap al cel de primavera, entre la Parra, el Cirerer de pastor i el Masjoanis, i per últim, el tercer premi s’ha atorgat a l’instragramer @roviramaria per la fotografia El raconet de les hortènsies.

El Premi addicional per un balcó o jardí de la comarca ha recaigut en l’Instagramer @hectormanjongenerali amb una fotografia del jardí de Santa Fe del Penedès.

Si voleu veure totes les fotografies participants, podeu seleccionar a IG el hashtag #VilafrancaNaturaAlBalcó21.

   

pujar inici