Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Nova temporada del Mercat d’Artesania, Col·leccionisme i Pintura

07 de octubre de 2007
La recentment creada Associació d’Artesans, Pintors i Brocanters del Penedès ha signat un conveni amb el Patronat Municipal de Comerç i Turisme per tal d’organitzar i donar un nou impuls a aquesta activitat així com als altres mercats d’artesania, col·leccionisme i pintura que tenen lloc durant tot l’any a la vila.
El Mercat d’Artesania, Col·leccionisme i Pintura se celebra anualment des del mes d’octubre fins al mes de maig, amb mercats especials amb motiu de la Fira del Gall, les Fires de Maig, el Mercat de Reis o la Festa del Xató i aplega un divers nombre de parades on es poden trobar articles elaborats per artesans en diverses tècniques i materials com la fusta, la ceràmica, el cuir, la bijuteria, les flors seques, roba, etc. i també alguns productes d'alimentació natural, cosmètica i perfumeria i una variada oferta d'objectes d'interès per als col·leccionistes: llibres, postals, cromos, rajoles, claus, ràdios, segells, monedes o mobles antics. Així mateix el col·lectiu de pintors penedesencs exposarà dibuixos i pintures originals dels mateixos autors elaborats amb diferents tècniques.
El públic pot visitar aquest mercat a partir d’aquest mes d’octubre i fins al mes de maig, cada segon diumenge de mes a la rambla de Sant Francesc, en horari de 10 del matí a 2 de la tarda.

pujar inici

Accessibilitat