Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Obert el termini per sol·licitar ser usuari del viver de cellers del Penedès

12 de abril de 2023

Fins al 28 d’abril està obert el termini de sol·licituds per ser usuari/ària del nou viver de cellers del Penedès que s’ubicarà a l’antiga nau Cortina, situada al c/ Comerç, núm. 29. El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Denominació d’Origen Penedès, pretén posicionar el territori del Penedès com un referent en el sector vitivinícola innovador, sostenible i saludable. Una de les vies per facilitar la creació de noves oportunitats de negoci en el món vitivinícola és fomentar els espais col·laboratius, l’autoocupació, i l’emprenedoria. El viver de cellers de Vilafranca del Penedès comptarà amb els equipaments i les instal·lacions necessàries per crear l'espai i oferir serveis de transferència de coneixement tècnic i de gestió per a l'autoocupació i l'emprenedoria. D’aquesta manera es dona major valor afegit al territori, impulsant la posada en marxa de nous projectes vitícoles al Penedès i aportant diversificació, diferenciació i innovació al panorama enològic del territori.

Poden optar a ser viveristes aquelles persones físiques o jurídiques amb un projecte empresarial, que compleixin amb el reglament establert. Les persones emprenedores interessades en acollir-se al viver d’empreses han de presentar la sol·licitud formal al Consell Regulador de la DO Penedès mitjançant correu electrònic a [email protected]. Cal enviar adjunt el currículum vitae de la persona emprenedora i memòria descriptiva del projecte empresarial, que, com a mínim, haurà de contenir els apartats següents: dades personals de les persones promotores, objectiu de l’activitat, mercat, singularitat i aspectes diferencials del projecte en relació amb la competència. També s’haurà d’aportar documentació sobre previsió de finançament i de facturació.

El projecte està emmarcat en l’Estratègia de recerca i innovació per a l'especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT) i finançat amb càrrec al pressupost de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació es pot visitar el web: https://www.cellerviverpenedes.cat/

pujar inici

Accessibilitat