Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Obertes les inscripcions de la 10a Cursa de Sant Fèlix

17 de maig de 2023

Els administradors i les administradores de la Festa Major de Vilafranca 2023, Anna Benach, Laura Cabezas, Oriol Bertran, Laura Bages i Jacques Planas, han anunciat l’obertura de les inscripcions de la 10a Cursa de Sant Fèlix. A partir d’aquest dimecres 17 de maig, totes aquelles persones que ho desitgin ja s’hi poden apuntar.

Cartell

La Cursa de Sant Fèlix és una cursa de caràcter festiu i popular per a tota la família, que se celebrarà el diumenge 18 de juny a les 10.30h a la Plaça Jaume I de Vilafranca del Penedès. El preu de la inscripció és de 6€ i, en finalitzar, hi haurà una xocolatada i un sorteig de productes i vals regal per a totes les persones participants. Les inscripcions es poden fer online a través d'aquest enllaç o presencialment a les parades que el quintet muntarà en diversos esdeveniments, com ara la Shopping Night d’aquest divendres al vespre o els dissabtes 3 i 10 de juny durant el mercat setmanal. Podeu consultar tota la informació de la cursa a la pàgina web de la Festa Major de Vilafranca del Penedès.

Recorregut
El recorregut de la cursa serà serà una versió aproximada de la processó del dia 30 d'agost, passant per la Rambla Sant Francesc i pujant pel carrer de la Cort: Plaça de Jaume I, Plaça de l’Oli, Plaça de la Vall del Castell, Plaça de la Constitució, Carrer dels Ferrers, Carrer Raval de la Font, Carrer de la Font, Carrer de la Parellada, Carrer de la Palma, Rambla de Sant Francesc, Carrer de la Cort, Plaça de la Vila, Plaça de Sant Joan, Plaça de la Vila, Carrer de Santa Maria i Plaça de Jaume I. Els participants poden escollir entre fer una volta (2 km) en menys de 45 minuts o bé dues voltes (4 km) en menys de 60 minuts. Hi haurà tres premis, per cada recorregut, en categoria masculina i tres més en categoria femenina. Els menors de 18 anys només hi podran participar amb el permís del seu pare, mare o tutor/a legal i entregant l’autorització signada a l’organització.

pujar inici