Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

La comunicació i la sensibilització a les xarxes socials obre la formació per a entitats “Obre’t portes”

29 de abril de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca organitza diferents formacions adreçades a les entitats de la Vila dins el cicle “Obre’t portes”. En aquesta edició, encara marcada pels efectes de la pandèmia, es vol incidir en la cura de les persones que formen les entitats, així com en la difusió i la sensibilització del treball que realitzen les entitats de la Vila.

La primera formació d’aquest cicle, que comença el proper mes de maig, és el curs “Com comunicar i sensibilitzar a les xarxes socials”. El curs té per objectiu potenciar la comunicació de les entitats. Es parlarà de què es comunicar, com es pot comunicar, com s’ha de comunicar i quines eines són adequades. També s’explicarà el funcionament i la funcionalitat de les diferents xarxes socials, així com els seus avantatges i desavantatges. El curs donarà les claus, per realitzar una bona campanya de comunicació i sensibilització, evitant els principals errors que es poden cometre a l’hora de pensar-la i executar-la. La formació, en format virtual, tindrà una durada de 8h i es realitzarà els dies 12, 19 i 26 de maig i el 2 de juny, de 10 a 12h.

Les entitats interessades poden fer les inscripcions fins al dia 7 de maig, enviant un correu electrònic a les adreces electròniques [email protected] o [email protected].

Per a més informació es pot trucar al telèfon 608349528.

El curs és gratuït i reconegut pel Pla de Formació de l’Associacionisme i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya.

En els propers mesos s’aniran anunciant noves sessions formatives del cicle "Obre’t portes 2021" en altres matèries relacionades amb l’associacionisme.

  

pujar inici

Accessibilitat