Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Acte de reconeixement a les persones voluntàries del programa 'Obrint camins'

27 de maig de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès fa un acte de reconeixement a totes les persones voluntàries del programa Obrint Camins, de suport a les persones grans que viuen soles.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Drets Socials, Ramon Zaballa, han presidit l’acte de lliurament de diplomes en un acte que es va fer ahir a la tarda a l’Auditori de Vinseum. L’alcalde, Pere Regull, va donar les gràcies a totes les persones voluntàries del programa, destacant que el diploma que se’ls entregava té molt de valor. “Ja sabem que només és un diploma, pero sí que val, val molt. Sobretot per a les persones usuàries que han rebut la vostra trucada i acompanyament”, va valorar.

El programa Obrint Camins es una iniciativa de la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca per combatre la solitud no desitjada de les persones grans. Es va iniciar fa dos anys com un projecte pilot i fa un any, amb la pandèmia, es va adaptar al context, mantenint l’èxit de la primera edició en format presencial. “La pandèmia ens va tancar a casa i ens va obligar a reinventar-nos”, explicava el regidor de Drets Socials. L’atenció telefònica va ser l’alternativa per garantir el contacte amb les persones grans que viuen soles i la crida de voluntariat per continuar amb el programa va ser un èxit. “Vilafranca és solidària, amb una societat implicada en la cura de la seva gent. És un immens orgull formar part d’una societat que estima les persones grans i les atén amb amor i respecte”, afegia Zaballa.

El programa, que s’ha anat prorrogant a peticio dels usuaris i dels voluntaris, continuarà adaptant-se al ritme que el context requereixi.

A l’acte de lliurament de diplomes també hi va participar una de les usuàries del programa, Ana Maria Ferrer, que en nom seu i de la resta d’usuaris va fer arribar un emotiu agraïment i reconeixement cap a les persones voluntàries del programa.

  

pujar inici

Accessibilitat