Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Passejada al voltant de les herbes remeieres a Sant Pau

08 de juliol de 2020

Farigola, romaní, te de roca, sajolida, fonoll, ruda, espernellac... amb aquesta proposta programada pel proper dissabte, 11 de juliol, de 7 a 9 del vespre, es podran conèixer les principals herbes aromàtiques i remeieres del nostre entorn, les seves propietats i diferents maneres d’utilitzar-les.

La passejada es farà per la plana agrícola de Les Clotes i s’arribarà al mirador de la muntanya de Sant Pau. El lloc de trobada és el camí de Pacs o dels Pegats, a les 7 del vespre. 

Aquesta passejada forma part d’un conjunt de visites, una per a cada dissabte de juliol, on la muntanya de Sant Pau, la natura i les famílies són els protagonistes.

La visita té un cost de 6'50€, i és gratuïta per a menors de 4 anys. Per majors de 65 anys, infants d'entre 4 i 11 anys i discapacitats: 50% de descompte. És imprescindible fer la reserva prèvia: www.turismevilafranca.com/ca/agenda/capvespres-a-sant-pau

Més informació a [email protected] o 938 181 254.

Caldrà complir les mesures de seguretat i higiene obligatòries per la COVID19 (portar mascareta de protecció, respectar la distància de seguretat i seguir les instruccions del/de la guia).

pujar inici