Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Dissabte de neteja a les Clotes i Sant Pau, amb Penedès Verd

04 de maig de 2022

El proper dissabte 7 de maig tindrà lloc a la zona de les Clotes i Sant Pau una activitat de neteja de residus promoguda per l’entitat Penedès Verd. Aquesta activitat forma part de la iniciativa Let’s Clean Up Europe!, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. A Vilafranca, es netejarà la zona de les Clotes i Sant Pau.

El proper dissabte, entre les 9 i les 13h, al solar de Cal Mencia (a 5 minuts caminant pel camí de Sant Pau), hi haurà un punt d’acollida per a tots els participants on s’explicarà l’actuació i es repartiran guants i bosses per a l’activitat de neteja. També hi haurà refrigeri i fruita per a tots els participants.

Entre les 11 i les 13h, en el mateix punt, es podrà fer un taller de plantació d’esqueixos de plantes autòctones de la zona (romaní, sàlvia, lligabosc...) que els participants podran endur-se cap a casa.

Aquesta activitat està organitzada de forma conjunta entre Penedès Verd i el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca, i hi col·laboren l’ADF La Carrerada, el Centre Excursionista del Penedès i Ametller Origen. Forma part del programa d'actes Renaturalitzem Vilafranca-Primavera 2022.

ODSODS11ODS13ODS15

pujar inici

Accessibilitat