Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Pere i el Llop amb Brodas Bros i l’Orquestra Simfònica del Vallès aquest diumenge a l’Auditori Municipal

24 de maig de 2017

Un original espectacle multidisciplinar que combina música clàssica, dansa urbana i literatura.  
Aquest diumenge 28 de maig, a les 7 de la tarda, continua la programació de música a l’Auditori de Vilafranca amb Pere i el llop amb Brodas Bros.
Un concert  de l’Orquestra Simfònica del Vallès narrat i coreografiat per Brodas Bros estrenat al Palau de la Música Catalana. La màgia del conte musical de Prokófiev per orquestra i narrador, com mai us l’han explicat. Veureu els Brodas Bros ballant amb els músics i presentant els diferents instruments i seccions d’una orquestra.
 
Es tracta d’una combinació que donarà al conte clàssic un aire completament nou. Una manera d’acostar la música clàssica als més joves, mostrant-los que “clàssic” i “contemporani” no són sempre conceptes tan allunyats, que es poden donar la mà i expressar-se junts.
 
Pere i el llop és una faula musical, amb narrador, que dóna veu a cadascun dels personatges amb diferents instruments. Així, Pere té la veu de les cordes; el gat, la veu del clarinet; l’avi, del fagot… I el diàleg entre els personatges, amb lleugers apunts del narrador, se’ns fa visible amb la música.

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

pujar inici